Detoksikacija

DETOKSIKACIJA

VIVAT AMPULE

Vivat ampule na bazi ananasa,papaje i aloe vere imaju višestruko koristan učinak na organizam. Zbog enzima papaje i ananasa pospješuju probavu i razgradnju hrane, djeluju antiupalno i diuretički. Aloe vera regulira količinu bakterija u probavnom traktu, čisti crijevne resice, detoksicira te uništava gljivice.

PRIJAVITE SE ZA BESPLATAN PREGLED

Savjetujte se s našom nutricionisticom koja će Vam na temelju vaših podataka preporučiti proizvod koji će imati najviše efekta.
nutricionist
 • ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

  Dragi svi, svoje dojmove o Naturhousea moram podijeliti s vama….naime, Naturhouse je otkriće za mene. Vratili su mi osmijeh na lice i zadovoljstvo samom sobom i što je najbitnije. Naučili su me pravilnu i zdravu prehranu. Podrška, ljubaznost i svakako stručnost njihovih djelatnika je neizmjerna. Moja nutricionistica Zrinka je divna osoba puna podrške i razumijevanja. Prehranu je slagala po mojim ‘Željama’ i za svako pitanje i nedoumicu je tu. Najbitnije od svega je da nisam osjećala glad…priznajem…u početku sam bila skeptična, ali već prvi tjedan mi je Zrinka dokazala da sam u krivu. Svakome tko ima problema s ishranom bi toplo preporučila Naturhouse….jer s njima gubljenje kg ne predstavlja problem…” Zadovoljni klijent….

  Danči iz Zagreba,

 • ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

  U Naturhouse-u doista imaju izvanredan pristup problemima težine i neuravnotežene ishrane. Doista ih od srca preporučujem svojim pacijentima, prijateljima i svim drugima. Napokon se pojavilo mjesto gdje se s povjerenjem može obratiti, a bez onih nepodnošljivih reklama o čudotvornim čajevima ili pilulama s kojima u dva tjedna skinete 20 kg i nikad ih ne vratite.

  Dr. Mario Franolić,

 • ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

  Dugi niz godina se bavim sportom te sam svoju tjelesnu težinu uvijek regulirao redovnim režimom vježbanja. S godinama se tijelo mijenja te bez obzira na pojačan režim vježbanja, skupilo se par kila viška, kojih se uz svoje „znanje“ o prehrani, nikako nisam mogao riješiti. U NATURHOUSE sam došao na nagovor prijatelja te me prije svega više nego ugodno iznenadila ugodna i prijateljska atmosfera, način ophođenja sa strankama, a potom i stručnost nutricionistica, koje su vrlo brzo srušile sve moje iluzije o „poznavanju“ zdravog načina prehrane. Tijekom dva tjedna pridržavanja prehrambenog plana, redovnih kontrola i korištenja cjenovno više nego prihvatljivih proizvoda NATURHOUSE-a, masno tkivo se jednostavno istopilo, mišična masa je izrazito porasla, a uspio sam se riješiti 7,5 kilograma koji su bili višak. Na kraju sam više nego sretan, shvatio da je uz stručnu pomoć puno lakše i ugodnije doći do željenih rezultata u relativno kratkom vremenu, a bez drastičnih odricanja

  Josip P.,

 • ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

  Kažu da slika govori tisuću riječi…Još ne mogu vjerovati kad se pogledam, ali eto istina je. Osjećam se odlično, stekla sam naviku da se hranim pravilno i zdravo, starija odjeća paše, a i lijepo je primati komplimente onih koji me znaju iz faze “prije” . Hvala, Naturhouse <3

  Nina R.,