O Nama

O NAMA

U društvu u kojem se stopa pretilosti utrostručila u samo 20 godina i gdje više od polovice odrasle populacije ima prekomjernu tjelesnu težinu, NaturHouse radi na području dijetetike.

 

Imamo za cilj promijeniti loše prehrambene navike ljudi i time eliminirati probleme povezane s povećanom tjelesnom težinom.
Ovaj inovativni pristup problematici prehrane, rođen je u Španjolskoj 1992. godine, zahvaljujući sjajnoj ideji Felixa Revuelta, osnivača i predsjednika Grupo KILUVA. Upravo je on brand NaturHouse doveo među najpoznatije brandove na području dijetetike.
NaturHouse danas ima mrežu od preko 1.900 franšiznih trgovina koje uspješno posluju u 25 zemalja i kojima je svoje povjerenje i vjernost poklonilo više od 4 milijuna zadovoljnih klijenata.
Pravilnom kombinacijom naših proizvoda, rasporedom obroka i namirnica, te uz uvažavanje osobnih zdravstvenih problema svakog klijenta, postižu se vrhunski rezultati koji traju!
U svojim pogonima Grupo KILUVA, posjeduje ISO 9001, a proizvodi se strogo kontroliraju da bi bili u skladu s kriterijima GMP proizvodnje.
Proizvodimo sve dodatke prehrani i prehrambene proizvode koji se prodaju isključivo u centrima NaturHouse.
Nakon strogih internih kontrola kvalitete, proizvodi prije nego što dođu na tržište, prolaze sve državne kontrole propisane zakonom. Iako je raspon proizvoda velik i prilagođen raznim potrebama klijenata, stvarna tajna uspjeha leži u stručnosti nutricionista prisutnih u svakom centru NaturHouse, kojima je cilj da klijente nauče osnovama pravilne prehrane i kroz individualni pristup pruže uslugu koja najbolje odgovara svakom klijentu.
Odmah ćete shvatiti prednosti ovakvog načina života, uravnotežene i pravilne prehrane, a smanjenjem tjelesne težine postići ćete ljepši fizički izgled, smanjiti rizike od bolesti, te dodatno povećati svoje unutarnje zadovoljstvo i samopouzdanje.

DONESITE DOBRU ODLUKU ZA SEBE I JAVITE NAM SE S POVJERENJEM

Zrinka Jukić: – dipl.ing. nutricionist (diplomirani inženjer prehrambene tehnologije – nutricionist)
Nakon diplome radi u struci, bavi se prahranom kod gastroenteroloških problema i primjenom terapijskih probiotika 2011. postaje član velikog i slavnog NaturHouse tima nutricionista. Osim predanog rada sa klijentima, intezivno surađuje sa medijima, piše članke u popularnim i stručnim časopisima, daje intervjue, a gledati ju možete i na televiziji gdje u posebnoj rubrici popularne emisije Baby Bonus kuha svaki vikend.
Svestrana, predana i nadasve stručna, Zrinka će vas oduševiti jer Vaš uspjeh je njena najveća briga. Zrinka obožava svoj posao, i sama kaže da nema ništa ljepše nego kad nekome može pomoći u rješavanju njegovih problema. Jer zadovoljstvo i sreća u uspjehu svakog njezinog klijenta je i njen uspjeh.

nutricionist
PesoPerfecto je naš NaturHouse časopis u kojem su uz novitete iz svijeta prehrane uvijek rado viđeni i naši slavni klijenti.